Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief voor professionals van de Gemeente Rotterdam: ‘Hebbie Effe’

Met de nieuwsbrief voor professionals ‘Hebbie Effe’ blijft u op de hoogte van het nieuws rondom hulp, welzijn, zorg & jeugd. De nieuwsbrief wordt 1x per 2 weken door de gemeente Rotterdam (cluster Maatschappelijke Ontwikkeling) verstuurd.

De digitale nieuwsbrief geeft informatie over de Rotterdamse uitgangspunten, het beleid, de producten en activiteiten en markeert de mijlpalen die zijn bereikt. De nieuwsbrief laat zien wat welzijn, zorg en jeugd in de praktijk betekent en wat de resultaten zijn. Het gaat om informatie over onder andere volwassenen- en jeugdzorg, gezondheid, de programma’s Rotterdam Groeit!, Langer Thuis, Voor Mekaar, Veilig Thuis, Taal en Integratie, Eerder Thuis, Tegenprestatie, nieuwe aanpak Welzijn en Doorontwikkeling 3D.

U kunt zich aanmelden voor de onderwerpen die uw werkzaamheden raken of die u interesseren. Meer informatie via deze link.

 

<< Meer nieuws