Ontdek onze gloednieuwe ‘Verhalen uit de Praktijk’ pagina!

Naar aanleiding van geluiden uit het veld zijn we aan de slag gegaan om verschillende informatiekanalen over de Verwijsindex samen te brengen op één pagina. Op donderdag 9 november is de vernieuwde pagina “verhalen uit de praktijk” gelanceerd.

Op de nieuwe pagina vind je onder andere de ervaringsverhalen van Jij maakt het verschil. Vanaf dat moment komt de website Jij Maakt Het Verschil uit op de pagina “verhalen uit de praktijk”. Zo zijn alle boeiende verhalen gebundeld op één centrale plek.

De pagina bevat alle inspirerende en motiverende verhalen van professionals. Zij delen hun ervaring met de Verwijsindex en SluiS, interessante casuïstiek en/of handige tips voor optimaal gebruik.

Heb jij zelf een boeiend verhaal dat je wilt delen? Of wil je jouw bijdrage leveren? Laat het ons weten!